BehandelingenMind U - Mindfulness Eindhoven

De eerste kennismaking

De eerste kennismaking is om te kijken en te voelen of het klikt tussen ons. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Zodat ik je in deze fase kan helpen op jezelf te blijven vertrouwen. Want jij hebt het vermogen om hier uit te komen. Ik loop alleen een stukje met je mee.

Lucht je hart

De eerste afspraak kan je je hart luchten en je verhaal doen. Ik zal vragen stellen en heel goed naar je luisteren, ook vooral tussen de regels. Om te voelen wat er bij je speelt.

De oorzaak van je probleem

We zoomen al snel in op de oorzaak.  Aan het eind van de eerste afspraak kan ik je zeggen wat ik voor je kan doen. Waar we samen aan kunnen werken in de behandelingen. En ook hoe lang een traject ongeveer zal duren.

Een behandeling op maat

Afhankelijk van jouw specifieke vraag, kan ik verschillende behandelmethodes inzetten, zoals Mindfulness, Coaching, Counseling of voedingtherapie. Ik stem mijn behandelingen af op jou, en niet andersom.

Contact

Je kan meer dan je denkt. Dit is jouw mogelijkheid tot groei, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Zodat je groei diepgaand en blijvend is! Dus bel of mail me, dan kan ik zeggen welke behandeling ik je kan geven.