Personal CoachMind U - Mindfulness Eindhoven

Soms raak je privé of op je werk uit balans.

Als Personal Coach help ik je je gedachten, je gevoelens en je gedrag met elkaar in evenwicht brengt, dan word je weer een mens uit één stuk; je weet jouw eigen antwoord weer.

Dan kun je zeggen wat je denkt of voelt en je vertrouwt op je innerlijk weten. Bovendien doé je ook wat je zegt.

Dat merken mensen in je omgeving; je bent ontspannen en geloofwaardig. Je bent je zelf en je leeft voluit. Daar word jij en je omgeving een stukje ‘rijker’ van!

We gaan samen kijken hoe we jouw doelen helder kunnen krijgen en gaan daar aan werken.

Coachen betekent voor mij: luisteren naar wat je wilt veranderen en leren. Ik leer mensen zelf antwoorden te (her)ontdekken. Ik nodig je uit niet alleen gebruik te maken van de linker hersenhelft: de rationele, abstracte, logische, gestructureerde kant. Maar ook de gevoelsmatige rechter hersenhelft te gebruiken. Dankzij de capaciteiten van de rechter hersenhelft zijn we in staat creatiever om te gaan met onszelf en met andere mensen. Het is niet de bedoeling dat we alleen maar gebruik maken van de ene of de andere hersenhelft, het is juist de bedoeling beide te integreren c.q. te benutten.

In onze coachingsessies gaan je allereerst opzoek naar waar het misloopt. Daarna zoeken we samen naar een oplossing. Soms ligt dat in een andere manier van denken, in andere gevallen eerder in een andere manier van doen. Meestal werkt een combinatie van beide het best.